Verksamhetsplan 2020

1. Viltspårskurs i Hörnefors – Favorit-i-repris, så fort markerna tillåter anordnar sektionen viltpårskurs.
2. Viltspårsläger – Eftersom sektionens upptagsområde är stort kan det vara svårt för vissa medlemmar att ta sig till aktiviteter som sker på kvällstid, därför har sektionen som ambition att anordna ett viltspårsläger under hösten. Vidare diskussion och planering kommer ske under året.
3. Aktivitetsdag – Den årliga aktivitetsdagen kommer gå av stapeln söndagen den 24 maj.
4. Utställningsträning – Innan årsmötet slängde sektionen ut en fråga på Facebook om vilka aktiviteter våra medlemmar skulle vilja medverka på under året, medlemmarna svarade bland annat utställningsträning. Målet är därför att anordna träningar under ett flertal tillfällen.
5. Trimkurser i Skellefteå och Umeåområdet – Mer information kommer.
6. Nose Work, grundkurs – Sektionen undersöker möjligheter att arrangera en Nose Work kurs. Förhoppningen är att vi ska erbjuda en kurs under våren.
7. Surströmmingsfest – Självklart ställer vi även i år till med fest!
8. Föreläsningar – Sektionen har föreslagit föreläsningar om; grundläggande jaktträning, pälsvård och hundmassage/hundfysioterapeut. Har ni tips på föreläsningar, tveka inte att höra av er!
9. Kurs i att härma (Do as I Do) – Efter förra årets föreläsning med Monika Blom är vi några som är sugna på kurs. Vi får dock se om detta hinns med.
10. Welshpromenader – Förhoppningen är att sektionen ska kunna anordna flertalet promenader. Tanken är att det inte ska behöva vara så märkvärdigt! Är du sugen på promenad med andra welshägare och vet en bra promenadväg, kontakta oss med tid och datum så lägger vi ut på våra sociala medier!

Mer information om vardera aktivitet kommer publiceras på hemsidan, på Facebook (welsh springer spanielklubben sektion Västerbotten) och på Instagram (wsskvasterbotten). Se till att kontinuerligt besöka sektionens sociala medier för att hålla dig uppdaterad. Funderar du över något, tveka inte att höra av dig!