Verksamhetsplan 2024

 1. Viltspårkurs/Jaktträning – Sektionen ser över möjligheterna att erbjuda någon aktivitet/kurs med tema viltspår eller jakt.
 2. Aktivitetsdag – Som vanligt har sektionen ambition att anordna den årliga aktivitetsdagen
  under försommaren.
 3. Föreläsning/temakväll – Styrelsen vill gärna veta om det är någon speciell föreläsning ni är intresserade av!
 4. Hägnhäng i Hjuken– Vi planerar för att hålla minst en träff under året, då det varit välbesökt och uppskattat.
 5. Föreläsningar –Har ni tips på föreläsningar som ni vill att sektionen bjuder in till, tveka
  inte att höra av er!
 6. Fotokurs– Vi är redo att hålla fotokurs igen, för alla oavsett tidigare fotovana eller kamera.
 7. Kläm-och-känn – Vi vill ge fler medlemmar möjlighet att delta i denna intressanta och lärorika kurs med Lena Hägglund, så därför planerar vi en även detta år.
 8. Ringträning-För dig som inte har så stor vana av utställningar eller har en hund som behöver träna på att visa upp sig och springa i ring med andra hundar.
 9. Specialsök – Grundkurs specialsök i samarbete med UBHK specialsöksgrupp
 10. Welshträffar – Träffar i enkelhet med olika teman eller där du kan träna på vad just du behöver. Promenader tillsammans, hundmöten, utställningsträning, stadga osv. Tanken är att det ska vara träffar där alla tillsammans skapar innehållet och inte så uppstyrt. Hör av dig om du har idéer på teman/ställen att träffas på.

Mer information om vardera aktivitet kommer publiceras på hemsidan, på Facebook (welsh springer spanielklubben sektion Västerbotten) och på Instagram (wsskvasterbotten). Se till att kontinuerligt besöka sektionens sociala medier för att hålla dig uppdaterad. Funderar du över något, tveka inte att höra av dig!

Kontakta styrelsen: vasterbotten@wssk.se