Träningskvällar på Brattberget i juni

Träffar i enkelhet där vi  hjälper varandra att träna på det vi vill och behöver. Inkallning, apportering, passivitetsträning, hundmöte, stadga osv. Tanken är att det är träffar där alla tillsammans skapar innehållet och inte är så uppstyrt. Vi börjar med att träffas några kvällar i juni.

Plats: Brattberget

Vägbeskrivning: Kör förbi Ica Maxi mot Holmsund, längs en lång raksträcka med timmerupplaget på höger sida, uppför den svaga men långa backen, sväng vänster under kraftledning nummer två, en liten skogsbilväg, fortsätt uppför vägen c:a 800 meter till dess ni ser en öppning på höger sida, det ligger stora stenblock vid infarten så vi parkerar utanför. Vi håller till innanför stenblocken, på den öppna planen.

När: onsdag 5/6 kl. 18.30, söndag 16/6 kl. 18.30, onsdag 19/6 kl.18.30

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.