Välkommen till ett nytt verksamhetsår!

Söndagen den 3/2 hade vi årsmöte i sektionen. 11 tappra medlemmar kom och som belöning bjöds de på ett fika som de sent ska glömma! Tack till alla som bidrog. Tack också till vår årsmötesordförande Åke Andersson.

Sektionen är lite bekymrade över det sviktande medlemsantalet och uppmanar alla medlemmar att sprida information om sektionen och våra aktiviteter till andra welshägare som kanske inte vet att vi finns. Vi planerar ständigt många roliga aktiviteter som ska passa våra medlemmar och hoppas att det finns något som just Du vill vara med på. Vi ber också uppfödarna i Västerbotten skänka medlemsskap till sina valpköpare första året så att de nås av informationen från WSSK och sektionen.

I år planerar vi som vanligt viltspårkurser, en i Hörnefors och en i Österå. En innehållsrik aktivitetsdag där man får komma och prova på lite olika aktiviteter. Föreläsnignar, welshpromenader (vill du hålla i en promenad? Kontakta oss med tid och datum så lägger vi ut på våra sociala medier), surströmmingsfest i Munkviken, trimkurser, nosework och mycket mer! Håll utkik på hemsidan, på facebook (welsh springer spanielklubben sektion Västerbotten) och på Instagram (wsskvasterbotten).

Tveka inte att kontakta oss om det är något ni funderar över. Kontaktuppgifter finns på styrelsesidan!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.