Välkommen till verksamhetsåret 2021

Dags att kicka igång ett nytt verksamhetsår och vi är taggade upp över öronen. Årsmötet anordnades den soliga söndagen 7 februari digitalt via Teams. Vi vill börja med att rikta ett tack till Åke Andersson som ställde upp som mötesordförande. Sammanfattningsvis tycker vi oss märka att det finns ett behov av att träffas och umgås med likasinnade Welshälskare. Vi har därför även i år en gedigen verksamhetsplan fullspäckad med roliga aktiviteter.

Verksamhetsplan 2021
1. Fotokurs: Lördagen den 8 maj (med reservation för väder) anordnar sektionen en fotodag med Bent Christensen som ledare. Du kommer lära dig inställningar, teknik och komposition för bättre hundbilder. Du kommer även få möjligheten att få porträttbilder av din hund med dig hem. Dagen kommer vara helt gratis.
2. Viltspårskurs i Hörnefors: 
Favorit-i-repris, så fort markerna tillåter anordnar sektionen viltpårskurs.
3. Viltspårsläger: Som vi alla vet blev 2020 ett märkligt år med många inställda aktiviteter och planer som fick skjutas på framtiden. Detta resulterade i inte att vi kunde genomföra det planerade viltspårslägret. Vi gör ett nytt försök i år. Vidare diskussion kommer ske under året.
4. Aktivitetsdag: Som vanligt bjuder sektionen in till aktivitetsdag. Boka in lördagen den 5 juni på Gumboda Hed redan idag.
5. Utställningsträning: Vi tror att det finns intresse för utställningsträningar bland sektionens medlemmar, målet är därför att anordna träningar under ett flertal tillfällen.
6. Trimkurser: Vill du gå på trimkurs och lära dig trimma din rödvita vän? Om intresse finns anordnar sektionen trimkurser.
7. Surströmmingsfest: Om Corona-situationen tillåter ställer vi såklart till med fest!
8. Föreläsningar: Har ni tips på föreläsningar som ni vill att sektionen bjuder in till, tveka inte att höra av er! Exempel på föreläsningar: grundläggande jaktträning, pälsvård, hundmassage/hundfysioterapeut, NoseWork och Do as I Do.
9. Welshpromenader: Förhoppningen är att sektionen ska kunna anordna flertalet promenader. Tanken är att det inte ska behöva vara så märkvärdigt! Är du sugen på promenad med andra welshägare och vet en bra promenadväg, kontakta oss med tid och datum så lägger vi ut på våra sociala medier!
10. Welshträff på RackArenan: Förra året anordnade sektionen en welshträff på RackArenan i Yttervik, tyvärr bokade vi en sen helg under hösten vilket resulterade i att banorna var översnöade. Ambitionen är därför att genomföra en ny heldag på RackArenan under vår/sommar.

Hoppas ni är lika taggade som vi! Mer information om vardera aktivitet kommer publiceras på hemsidan, på Facebook (Welsh springer spanielklubben sektion Västerbotten) och på Instagram (wsskvasterbotten). Funderar du över något, tveka inte att höra av dig!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.