Tricksutmaningar

Kan din welsh massor med roliga tricks som ni visar upp alldeles för sällan? Nu har ni chansen att få en stund i rampljuset och vinna priser för ert samarbete!

Varannan vecka kommer vi posta ett inlägg på sektionens Facebooksida (Welsh Springer Spanielklubben sektion Västerbotten) med en ny spännande utmaning. När ni lyckats genomföra utmaningen filmar ni resultatet och postar filmen i kommentarsfältet i inlägget för att vara med och tävla. När tävlingen avslutas lottar vi en vinnare. Priserna hämtas i Umeå hos någon i sektionsstyrelsen eller på någon av våra fysiska aktiviteter. Mer information om priser får man när man vunnit. Varje person får tävla en gång per utmaning oavsett antal hundar. LYCKA TILL!

Genomförda utmaningar:

1. Åka spark
2. Sitta på ryggen
3. Godissök
4. Agility
5. High five

OBS, trixutmaningarna är pausade tills vidare.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.