Vårens aktiviteter!

  • Viltspårkurs i Hörnefors, en återkommande, väldigt populär kurs som snabbt blir fulltecknad. Anmäl er redan nu för att vara säker på att ha en plats. Anmälan sker till Birgitta Olsson, birgittaolsson120@gmail.com, 070-648 58 23. Kostnad: 1100:-/ekipage, max 6 ekipage.
  • Aktivitetsdag: Söndag 12 juni kl 10.00 kommer vi att hålla i en aktivitetsdag för alla welshar där vi kan prova på olika aktiviteter med våra hundar. I år kommer vi att lägga den i närheten av Umeå. Kom, umgås, prata och prova på olika aktiviteter med era welshar! Håll utkik på hemsidan för mer information.
  • Trimkurs: Är du sugen på att lära dig mer om att trimma din welsh? Skicka intresseanmälan till Mari så kan vi ordna en trimkurs när tillräckligt intresse finns. Mari: paratimes@hotmail.com, 070-2820993.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.