Träna utställning med oss!

Visste du att det primära syftet med en hundutställning är avelsutvärdering och att domaren därför dömer hundens exteriör och mentalitet gentemot rasstandard? En utställning kan dock vara mer än så! Det är också en trevlig sammankomst där du får chansen att träffa likasinnade, se andra welshar, äta gott fika och surra med trevliga människor. Dessutom är det superbra miljöträning för hunden.

Att ställa sin hund fördelaktigt på utställning kräver mycket träning. Tillsammans går vi igenom grunderna och tränar på momenten som uppkommer i ringen. När och var?:

  • UMEÅ: Onsdag den 22 april, kl 18:30. Ledare: Katarina Hedman.
    Telenr: 070-229 16 51. Mejl: katarina.konradsson@gmail.com.
  • LÖVÅNGER: Söndag den 26 april, kl 11:00. Ledare: Mari Lundborg Sjöstedt. Telenr: 070-282 09 93. Mejl: paratimes@hotmail.com.
  • ÖSTERÅ: Söndag den 17 maj, kl 13:00. Ledare: Katarina Hedman.
    Telenr: 070-229 16 51. Mejl: katarina.konradsson@gmail.com.

Vi håller till utomhus och är noga med att hålla avstånd ifrån varandra, pga rådande Coronapandemi. Plats meddelas senast dagen innan varje tillfälle. Anmälan sker direkt till vardera ledare. Kostnad: 50kr/gång, betalas in på pg 16 96 10-3.

Att ta med: Utställningskoppel (meddela i förväg om du inte har ett eget), gott godis och/eller leksak och vattenskål till hunden, något att sitta på och fika.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till vardera ledare. Hjärtligt välkomna!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.