Viltspårskurs

Så fort markerna tillåter och snön smälter bort anordnar vi viltspårskurs i Hörnefors med Birgitta Olsson som kursledare. Kursen består av 6st tillfällen på kvällstid, där vi går igenom allt ifrån spårläggning till praktisk spårning med våra hundar. Exakta datum meddelas närmare kursstart och anpassas så långt det är möjligt efter deltagarna.

Kursen passar både nybörjare och de som söker mer kunskap. Kursens upplägg anpassas efter kunskapsnivå, vi vill därför att du anger i anmälan om du vill gå nybörjare- eller fortsättningklass.

Anmälan sker direkt till kursledaren Birgitta Olsson på tele.nr; 070-648 58 23 eller via mejl; birgittaolsson120@gmail.com. Kostnad för kursen: 950 kr/ekipage. Pga rådande Coronapandemi tar vi inte betalt innan vi vet om vi kan genomföra kursen. Sektionen håller sig uppdaterade kring läget i samhället och kommer ta slutgiltigt beslut närmare kursstart. I dagsläget satsar vi på att ta oss ut i spårskogen. Kursstart är beräknad runt månadsskiftet april-maj.

Har du frågor kring kursen, tveka inte att höra av dig till Birgitta. Hoppas vi får ses!

Vi vill även passa på att gratulera Solo och Vibbe som gick kurs hos oss i fjol som fick godkänt i anlagsklass på SSRK´s ordinarie prov i Hjuken 11 augusti 2019.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.