Save The Date!

Kommande aktiviteter:

KLÄM och KÄNN 6 maj kl 12-15, inofficiell anatomi och exteriörbedömningskurs med auktoriserad domare Lena Hägglund. Vad står det i rasstandarden egentligen, vad betyder det? Hur bedöms hunden? Kläm och känn på lite olika hundar med ledning av Lena.
Plats: Österå, Kroksjö.
Anmälan till: Birgitta Olsson, birgittaolsson120@gmail.com.
Kostnad: 200 kr/person, pg 169610-3, märk tydligt.

INTRODUKTION TILL SPECIALSÖK 9 maj 18.30 -20.30, Vad är specialsök? Vi får en introduktion i vad specialsök är av UBHK:s verksamhetsgrupp för specialsök. Hur det går till samt vad som är lika och vad som skiljer sig åt mellan specialsök och nosework. Vi får också tillfälle att se erfarna hundar i arbete med specialsök.
Plats: Zoo.se hallen, Brännland, Brännlandsvägen 56
När: Tisdag 9/5 kl: 18.30 – 20.30
Anmälan till: Birgitta Olsson, birgittaolsson120@gmail.com
Kostnad: 150 kr betalas till Pg. nr pg 169610-3
Minst 6 deltagare. Det finns möjlighet att köpa fika, för den som vill! Välkomna!

VILTSPÅRKURS med Birgitta Olsson och Marika Johansson, början av maj, anmäl till Birgitta Olsson, birgittaolsson120@gmail.com, 070-648 58 23, mer info kommer.

AKTIVITETSDAG 3/6, gratis prova-på dag med många olika aktiviteter att prova på med din welsh. Ingen anmälan, kom som du är och ta med fika till dig själv och godis och vatten till hunden.

HÄGN-HÄNG 17 juni kl 12.00 hos Katarina Hedman i Hjuken, Vindeln. Mysigt ”get-together” med welshbus och trevlig samvaro. Ta med fika eller något att grilla. Bord och bänkar finns, men ta gärna med egna om vi blir många. Strikt hundägaransvar gäller. Endast vaccinerade hundar. Tyvärr inga löptikar pga att vi kommer att släppa hundarna lösa i hägnet. I övrigt gäller INGA halsband på hundarna på grund av skaderisken. Bajs tas upp, påsar finns på plats. Info: Katarina Hedman 070-2291651

BETALNING FÖR AKTIVITETER
Sektionens postgiro, 169610-3 , märk tydligt med namn och aktivitet

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.