Temakväll – Konsten att visa Welsh på utställning

OBS: Med anledning av Coronaviruset och Folkhälsomyndighetens rekommendationer är eventet inställt! Håll istället utkik på sektionens sociala medier där vi kommer lägga ut tips och råd i ämnet. Vi planerar fortfarande för att anordna utställningsträningar utomhus, mer info kommer inom kort.

Måndag den 30 mars kl 19:00 välkomnar vi samtliga medlemmar till temakväll om hundutställning! Kvällen startar med en grundläggande föreläsning om bl.a hur en utställning går till, grunderna i hundens anatomi, regler och vikten av att presentera sin hund fördelaktigt. Vi avrundar kvällen med frågestund, diskussion och fika.

Tanken är att temakvällen kommer följas av flertalet utställningsträningar under våren, och att summan av kardemumman gör oss redo och peppade inför utställningssäsongen.

Vi kommer hålla till i Studiefrämjandets lokal Klossen i Ålidhem, Ekonomistråket 6, sal Medea. Kostnad; 50kr/deltagare betalas in till pg 16 96 10-3 innan kvällen startar. Fika ingår! Anmälan sker till Katarina Hedman på telenr; 070-229 16 51 eller via mejl; katarina.konradsson@gmail.com senast 27 mars.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.